Pengalaman Bersalin Di Hospital Putrajaya

Pengalaman Bersalin Di Hospital Putrajaya. Baru baca pengalaman bersalin awak ni.sama la dgn saya beranak di hospital shah alam, tersalah jahit kerana ada benang jahitan di lubang dubur, masuk balik lr bukak dan jahit semula. Kos yang dikenakan untuk bersalin normal dan tidur satu malam hanyalah rm1200++.

Nizam Zanil PENGALAMAN BERSALIN DI HOSPITAL PUTRAJAYA from nizamzanil.blogspot.com

Nanti da siap settle nak keluar ward dia akan pulangkan balance jangan risau. Pernah saya dapat doktor lelaki untuk check etc. Kos yang dikenakan untuk bersalin normal dan tidur satu malam hanyalah rm1200++.

Busy Sikit Dengan Life Yang Makin Hari Makin Mencabar Sejak Dah Ada Anak Ni.

Pengalaman mengandung, warded & bersalin di hospital putrajaya hampir setahun aku tak update blog ni. 1 = rm 3,700.00 (lebih kurang lah), katil double bedded. Pengalaman ni dari perspektif seorang suami.

Read >>  Waktu Solat Jeli

Ye, Di Hospital Putrajaya Tak Boleh Request.

Alhamdulillah 3x bersalin di hospital putrajaya. Overall dr mmg sgt caring & supportive, mmg sangat menjaga patient. Settle payment smua then aku naik ke ward.nurse offer aku bilik double bedded.

Kata Puan Nur Amina Dia Mempunyai Gdm On Dc, Iaitu Diabetis Gestasi, Ia Adalah Diabetis Yang Dihidapi Buat Kali Pertama Semasa Kehamilan.

Sekadar berkongsi pengalaman bersalin fpp putrajaya. Walaupun telah agak lama diperkenalkan, namun mungkin ramai yang inginkan lebih banyak maklumat lanjut tentang skim rawatan fpp ini. Pengalaman bersalin di hospital putrajaya.

This Is Based On My Experience/Point Of View.

Alhamdulillah masih punya kesempatan untuk berkongsi pengalaman isteri aku yang bersalin di hospital putrajaya. Nama anak aku, muhammad ikhmal sufi. Beranak pun sorang, tiada nurse dan doctor.

Alhamdulillah Wife Sy Dah Abis Berpantang Dan Baby Pun.

Maka bermula la episod monthly check up di hospital serdang. Part 1 july 17, 2014 nurul hamzah apa nak jadi dengan saya ni. Bagi pembukaan sebuah pusat seperti yang dicadangkan, kos yang tinggi diperlukan bagi pembinaan bangunan baru.