Peristiwa Di Sebalik Dinara

Peristiwa Di Sebalik Dinara. Dia juga memasanga alat kawalan keselamatan di apartmen farisha. Dirinya berada di arkib dan terpucak di hadapan keadaan shida.

Contoh Soalan Novel Di Sebalik Dinara feodorawahyuadi from feodorawahyuadi.blogspot.com

Dirinya berada di arkib dan terpucak di hadapan keadaan shida. Hal ini menunjukkan bahawa azraai sebagai. Bangunan soft lab dilengkapi oleh sistem keselamatan yang canggih termasuklah penggunaan imbasan tangan dan retina mata.

Hubungan Kekeluargaan Hancur Akibat Mengejar Kemajuan Teknologi Maklumat Sehingga Sanggup Mengeksploitasi Anak Demi Kepentingan Visi Dan Misi Seorang Bapa.

Dirinya berada di arkib dan terpucak di hadapan keadaan shida. Karl menanam pelbagai jenis implan dalam tubuh farisha agar farisha menjadi anak yang genius. Peristiwa aqram membawa farisha ke soft lab.

Dr.haris Menyatakan Bahawa Aktiviti Otaknya Semakin Menurun.

Hubungan kekeluargaan hancur akibat mengejar kemajuan teknologi maklumat sehingga sanggup mengeksploitasi anak demi kepentingan visi dan misi seorang bapa. Peristiwa aqram membawa farisha ke soft lab. Peristiwa karl yang telah masuk ke dalam badan shida teringat kembali kepada medina yang digambarkan sebagai wanita yang pernah dicintai.

Read >>  Peristiwa Leftenan Adnan

Tepat Pukul 2.55 Petang Aqram Muncul Di Hadapan Farisha.

Karl sanggup berbuat demikian untuk menjadikan farisha genius. Farisha yang dalam perjalanan ke kulai bersama azraai telah diculik oleh orang suruhan ibunya. Hubungan kemanusiaan musnah akibat kerakusan mengejar kecanggihan sistem.

Kita Hendaklah Menyayangi Ahli Keluarga Kita.

Berikut adalah sinopsis, kupasan dan ulasan ikut bab novel di sebalik dinara. Farisha bertemu dengan karl yang semakin tenat di rumah agam karl. Farisha teringatkan kembali kepada rakan sekolahnya yang telah menjadi mangsa.

Peristiwa Ini Dianggap Menarik Kerana Kebijaksanaan Aqram Menjalankan Tugas Dan Kecanggihan Kajian Sains Yang Mendalam Dalam Mengesan Dna Seseorang.

Seorang lelaki india yang berambut hitam pekat dan seorang lagi mungkin berketurunan caucasian datang ke rumah mereka pada waktu petang dengan membawa anak kecil. Karl mengarahkan untuk membawa farisha ke situ kerana virus di dalam dinara bukan sahaja akan memusnahkan dinara tetapi ribuan manusia. Farisha menunggu aqram di sofa empuk berhadapan meja penyambut tetamu di pejabat soft lab untuk menunggu aqran yang masih dalam mesyuarat.