Permohonan Diploma Ppum

Permohonan Diploma Ppum. Sekiranya berminat untuk menyambung pengajian di universiti awam yang lain, anda perlu memohon melalui sistem upu online. Permohonan program diploma ppum 2021 online (pusat perubatan universiti malaya).

Permohonan Program Diploma PPUM 2021 Online from www.panduanmalaysia.com

Untuk memohon dan maklumat lanjut, sila buka pautan berikut: Tarikh penting diploma ppum 2020. Bagi anda yang berkelayakan permohonan boleh dibuat secara online bermula bulan disember 2021 di laman web rasmi um.

22 Jun Hingga 3 Julai 2020.

Permohonan diploma ppum 2021 akan dibuka untuk permohonan pada satu tarikh yang akan diumumkan dari portal rasmi pusat perubatan universiti malaya. Berumur 18 hingga 22 tahun 2. Selamat datang ke sistem permohonan jawatan pusat perubatan um.

Pemohon Yang Tidak Menerima Maklumbalas Dalam Tempoh Enam (6) Bulan Adalah Dianggap Tidak Berjaya.

13 april hingga 19 april 2020. Program ditawarkan a) diploma kejururawatan b) diploma radiografi c) diploma teknologi makmal perubatan tempoh pengajian bagi kesemua program yang ditawarkan adalah 3 tahun. Berita baik buat lepasan spm yang berminat untuk menceburi bidang.

Read >>  Surat Permohonan Pembayaran Gaji Secara Tunai

Tarikh Penting Diploma Ppum 2020.

Berikut dikongsikan syarat kelayakan akademik bagi permohonan kemasukan ke. Pusat perubatan universiti malaya (ppum) lokasi kekosongan: Antara syarat kelayakan permohonan program diploma ppum adalah seperti berikut:

Pusat Perubatan Universiti Malaya (Ppum) Invites Citizens Of Malaysia Who Are Interested And Qualified With At Least Sijil Pelajaran Malaysia (Spm) To Pursuing The Diploma Program At Ppum 2011.

Panduan buat lepasan spm yang berminat dalam mengikuti program pengajian peringkat diploma di pusat perubatan universiti malaya (ppum). Permohonan diploma ppum adalah melibatkan program diploma kejururawatan, diploma radiografi dan diploma teknologi maklumat perubatan. Anda dikehendaki memilih salah satu daripada tiga program yang ditawarkan.

Permohonan Diploma Ppum 2022 Online.

*permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di jawatan kosong di pusat perubatan universiti malaya (ppum) *permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Permohonan program diploma ppum 2011. Panduan buat pelajar lepasan stpm dan setaraf yang berminat melanjutkan pengajian di universiti malaya (um).