Permohonan Semula Sijil Peperiksaan Hilang

Permohonan Semula Sijil Peperiksaan Hilang. Permohonan semula sijil muet slip keputusan yang hilang. Ramai yang buat tidak tahu sahaja sehinggalah di saat sijil berkenaan diperlukan sama ada.

Borang Permohonan Salinan Keputusan Peperiksaan Sijil from fafaa05.blogspot.com

Bayaran yang dikenakan pula adalah seperti berikut: Tempoh pengeluaran sijil peperiksaan melalui permohonan di kaunter. Permohonan salinan sijil spm hilang.

Permohonan Sijil Spm Hilang/Rosak Secara Pos.

Ataupun telah hilang tanpa dikesan. Panduan buat anda yang ingin membuat permohonan semula penyata keputusan muet untuk melanjutkan pengajian ke universiti awam. Berikut adalah kenyataan rasmi yang dikeluarkan oleh media kpm untuk panduan anda mendapatkan sijil peperiksaan yang hilang.

Pening Fikir Macam Mana Nak Buat Sebab Bila Interview Nak Tengok Keputusan Yang Original, Taknak Fotostat Punya.

Kehilangan dokumen penting itu sangat membimbangkan. Borang permohonan semula sijil spm. Jika sijil anda dihantar melalui poslaju, rm60.10 (kad kredit) rm60 (pembayaran online fpx) jika anda mengambil sendiri sijil di pejabat.

Read >>  Sultan Zainal Abidin 1

Kini Anda Boleh Mendapatkan Semula Salinan Sijil Stpm Anda Semudah Di Hujung Jari Anda.tidak Perlu Membuat Laporan Polis.

Letakkannya atas nama ketua eksekutif, majlis peperiksaan malaysia. Anda kini boleh mengemukakan borang. Permohonan salinan sijil spm hilang.

Membuat Permohonan Melalui Kaunter Lembaga Peperiksaan.

Tempoh pengeluaran sijil peperiksaan melalui permohonan di kaunter. Untuk makluman menerusi majlis peperiksaan malaysia, anda boleh membuat permohonan kehilangan slip peperiksaan. Cara mendapatkan semula sijil peperiksaan yang hilang.

Bagi Anda Yang Kehilangan Atau Kerosakan Sijil Spm, Anda Boleh Membuat Permohonan Baru Secara Online Dan Sijil Anda Akan Diposkan Kepada Anda.

Bagi yang nak memohon salinan sijil spm yang hilang tu, boleh klik pada ikon salinan keputusan. Walk in ke lembaga peperiksaan Tempoh untuk anda mendapatkan semula sijil peperiksaan anda berbeza mengikut cara permohonan yang anda buat.