Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin Episode 10

Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin Episode 10. Drama terbitan country & universal sdn bhd ini diarahkan oleh nizam zakaria. Payah2 kepala bergetar pun ado.hehe.

PINGGAN TAK RETAK NASI TAK DINGIN (Plate 1) Raysha Rizrose from mforum.cari.com.my

Tak rasa , hari ini drama pinggan tak retak nasi tak dingin dah sampai episod. Bakal menampilkan gandingan raysha rizrose, azrel ismail, dan idris khan. Stok cuma tinggal 1 naskah !

Drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin.

Gigi tak bengkak, makan coklat angin. 7 hari mencintaiku 2 episod 30. Novel, pinggan tak retak nasi tak dingin.

Mula Episode 1 Lagi Dah Trending.

Pinggan tak retak, nasi tak dingin penulis: Hani yang mendengar perbualan puan azimah dan anaknya itu berasa sedih dan simpati dengan nasib yang menimpa keluarga angkatnya. Drama ini memulakan tayangan perdana di slot akasia tv3 dari 13 april hingga 22 mei 2018, menggantikan zahir tak terucap.

Read >>  Drama Seribu Rindu Full Episode

Sinopsis Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin.

Anonymous 10 june 2016 at 09:59. Nizam had to accept the fact that his brother mizan (idris khan) would be handed over to yuhanis. Dia mahu menyediakan sarapan.hari ini yuhanis merasmikan dapur.

Stok Cuma Tinggal 1 Naskah !

Drama pinggan tak retak nasi tak dingin episode 26. Nizam membuat panggilan mengatakan dia tidak boleh pulang ke malaysia untuk berkahwin dengan hani kerana sudah pun bernikah dengan orang lain lima bulan lalu. Pinggan tak retak nasi tak dingin | episod 11sehari sebelum majlis perkahwinannya, yuhanis (raysha rizrose) dikejutkan dengan berita tunangnya, sharul nizam.

Bakal Menampilkan Gandingan Raysha Rizrose, Azrel Ismail, Dan Idris Khan.

Gandingan hebat seperti raysha rizrose, azrel ismail, dan idris khan sebagai peneraju dalam drama ini.drama terbitan country & universal sdn bhd ini diarahkan oleh nizam zakaria. Drama terbitan country & universal sdn bhd ini diarahkan oleh nizam zakaria. Sinopsis drama pinggan tak retak nasi tak dingin.