Rahsia Tapak Tangan Menurut Islam

Rahsia Tapak Tangan Menurut Islam. Semakin gatal maka semakin dekat keberadaan mahluk gaib. I2.wp.com meskipun perantara pesugihan menyebutkan dirinya sebagai kiayi, namun kalau proses ritualnya berhubungan bagi orang yang tidak mempercayai adanya dunia mistis, pesugihan uang gaib menurutnya hanyalah bohong belaka.

Jabat tangan menggugurkan dosa Foto Dakwah from www.fotodakwah.com

Pernah dengar juga yg wanita juga dapat tahu kesuburan lelaki melalui kaki mereka. Apa bila dijumlah 18 + 81 = 99. Sememangnya terlalu banyak rahsia yang tersemadi pada tangan kita….

Setiap Garisan Mempunyai Maksud Yang.

Menurut pakar palmistry (membaca garis tangan) dan penulis buku read his hands, know his heart, marion gale, dengan hanya melihat telapak tangan lelaki, seseorang boleh mengetahui. Tangan kanan kita gatal menurut, mitosnya, pada umumnya kita akan menerima uang atau mendapatkan rejeki. Berikut adalah ulasan tentang keistimewaaan angka 7:

Sememangnya Terlalu Banyak Rahsia Yang Tersemadi Pada Tangan Kita….

Cuba perhatikan setiap garisan pada tapak tangan korang dan bandingkan dengan garisan yang dinomborkan seperti di atas…. Analisis telapak tangan “the sign of hand” telah lama digunakan oleh bangsa yunani sejak ribuan tahun yang lalu. Sebab tu nabi muhammad s.a.w pesan , kalau nak berkahwen bagi muslimin dia ada hak untuk melihat muka dan tapak tangan seorang muslimat.

Read >>  Surat Pengesahan Majikan Guru

Wallahua'lam May 10, 2011 At 3:22 Am

Si dia begitu suka komen pada kemalangan perkara yang berbaur mengenaian, hingga dia bisa keluarkan tenaga lelakinya. Sedangkan bagi seseorang yang memiliki kemampuan tenaga dalam, gatalnya telapak tangan kanan menandakan adanya sosok mahluk gaib di sekitar kita. Rahsia perubatan islam untuk yang kerap sakit tapak kaki dan terasa menyucuk pijak lantai sejuk.

Jadi, Apakah Rahsia Disebalik Angka Ini Yang Menjadikan 7 Sangat Istimewa?

Cuba perhatikan setiap garisan pada tapak tangan korang dan bandingkan dengan garisan yang dinomborkan seperti di atas. Tapi jangan la panik, bukan semua garis yang dinyatakan itu terdapat pada tapak tangan korang. Masyarakat pada zaman dahulu mengenal seseorang dgn melihat tanda pada badannya.diturunkan di sini firasat tentang tahi lalat.

Dia Tidak Suka Mengakui Kesalahannya.

Rahsia tapak tangan anda (aku tak ingat mana aku dpt ni.tapi hanyat utk santai minda saja).kuasa di tangan tuhan. Si dia begitu suka komen pada kemalangan perkara yang berbaur mengenaian, hingga dia bisa keluarkan tenaga lelakinya. Allah memilih angka 7 dalam penciptaan lapisan langit dan bumi yang jumlahnya sebanyak lapis: