Sampul Pos Express

Sampul Pos Express. I j a m on twitter kepada semua online seller korang kena tahu apa beza dua ni kalau salah guna boleh jadi kos postage korang mahal. Ia disediakan dalam sampul dan paket khusus sendiri untuk menghantar dokumen atau barangan ringan.

sampul pos Express drop Shopee Malaysia from shopee.com.my

Tuliskan juga no kad pengenalan pada ruang yang disediakan.kosongkan ruang tandatangan. Rekaan antara muka yang baru atau dalam bahasa inggeris interface design. Pergi ke kaunter untuk minta sampul pos express.

Harga Kotak Prabayar Poslaju Dan.

Untuk daftar productlink boleh klik link : Harga parcel pos laju 2021 5. Masukkan bungkusan dan borang penghantaran (pl1a) di poket sisi sampul atau kotak prabayar.

Pergi Kaunter N Ckp Nak Beli Sampul Pos Express.

Harga plastik poslaju dan sampul pos express 2020 termasuk harga poslaju ke sarawak dan sabah. Anda boleh membelinya di kuanter pejabat pos malaysia, di bahagian kuanter pembelian setem. Harga pos laju 2020 termasuk sst.

Read >>  Borang Majikan Kwsp

Senarai Harga Plastik Dan Kotak Prabayar Pos Laju Dan Pos Express 2020.

Calculate your postage rate, send and track your parcel. Berikut adalah senarai apa yang saya suka dan tidak suka mengenai sampul baru ini : Jadi, bila dah di kaunter j&t, saya terus bagi parcel & bayar.

Hanya Perlu Beli Kotak/Sampul Prabayar Poslaju, Bungkus Dan Terus Hantarkan.

Jenis ukuran berat harga rm mm maksimum. Pergi ke kaunter untuk minta sampul pos express. Rekaan antara muka yang baru atau dalam bahasa inggeris interface design.

Harga Pos Laju 2020 Termasuk Sst.

Ia adalah cara yang menjimatkan, lebih mudah dan praktikal untuk menghantar dokumen atau barangan kecil sehingga 250g di seluruh malaysia. Know more about our service and how we can serve you better. Pos express pos ni khas utk uols pos dokumen dan mahu ia cepat sampai.