Saya Sayang Awak Dalam Bahasa Dusun

Saya Sayang Awak Dalam Bahasa Dusun. 17 september 2014 4:17 ptg jengjengjeng berkata. Sebab semua orang sarawak faham.

Saya Sayang Awak Dalam Bahasa Sabah from queiosbe.blogspot.com

Nada pinyin dalam bahasa cina. Hen gao xing ren shi ni (gembira bertemu awak). Periksa terjemahan 'sayang' ke dalam kadazan dusun.

Periksa Terjemahan 'Saya' Ke Dalam Kadazan Dusun.

恋しい (koishii) dalam bahasa inggeris sama maksud seperti ‘longing for someone‘. Tumongob oku di' sumuwau dika. Dekat sini saya nk share ayt2 jepun kpd semua.boleh digunakan utk org yg anda suka atau sayang ,.

Klau Saya Sayang Awak Sampai Mati???

Kelas bahasa cina sk cochrane. Liwan, (berada di daerah ranau) tagas, dusun tambunan, tuhauwon, dan ; Sebab semua orang sarawak faham.

Read >>  Peranan Sekolah Dalam Membentuk Sahsiah Pelajar

Bila Saya Di Malaysia, Saya Rindukan Kucing Saya.

Nada pinyin dalam bahasa cina. Bahasa sabah tak sama dengan bahasa indonesia walaupun bunyi macam sama. Macam bahasa kebangsaan jugak laa kiranya.

Belajar Ucapan Dalam Bahasa Dusun.

17 september 2014 4:17 ptg jengjengjeng berkata. Check 'awak' translations into kadazan dusun. Ana musytaak ilaik=saya rindukan kamu.

Aku Sayang Kamu Dalam Bahasa Daerahnya:

Dijawab 2 tahun yang lalu · penulis punya 354 jawaban dan 237,3 rb tayangan jawaban. Bahasa sabah juga berbeza ikut kawasan contohnya yang di papar, beaufort, kuala penyu, sipitang dipengaruhi. Saya ingin menyampaikan kepada seluruh tki yang bekerja di negeri orang saya ela dri bali seorang tki di malaysia.