Semak Akaun Socso

Semak Akaun Socso. Website updated on 30 june 2021. Contohnya, kwsp membenarkan ahli mengeluarkan simpanan akaun 2 di bawah pengeluaran perumahan untuk tujuan membiayai pembelian rumah, mengurang /.

Borang Perkeso 26 from nakborang.blogspot.com

Jika anda ingin bekerja di sesebuah syarikat,anda boleh membuat semakan sama ada syarikat tersebut berdaftar dengan perkeso. You may refer to the screenshot from socso faq on the socso registration number. Nama majikan (sila taip 3 huruf dan pilih majikan) nama majikan.

Kita Juga Boleh Memohon Pengeluaran Atas Sebab Yang Dibenarkan Dan Mengemaskini Maklumat Dengan Mudah.

Kadar peratusan bagi pekerja ialah sebanyak 11% yang bermaksud 11% daripada gaji akan ditolak dan dicarumkan dalam akaun epf. Antara dokumen dan maklumat yang perlu dibawa adalah kad pengenalan dan maklumat tentang nombor ahli kwsp; Contohnya, kwsp membenarkan ahli mengeluarkan simpanan akaun 2 di bawah pengeluaran perumahan untuk tujuan membiayai pembelian rumah, mengurang /.

Read >>  Kira Ot Kerajaan

Sila Semak Dan Simpan Slip Permohonan Setelah Permohonan Dihantar.

Jika anda ingin bekerja di sesebuah syarikat,anda boleh membuat semakan sama ada syarikat tersebut berdaftar dengan perkeso. (iii) dokumen asal mestilah dibawa bersama semasa perjumpaan dengan pegawai perkeso. All contributions and payment history are being updated.

Anda Boleh Semak Berapa Yang Anda Kena Bayar Dan Berapa Majikan Anda Akan Buat Caruman Ke Dalam Akaun Socso Anda Setiap Bulan Berdasarkan Jadual Yang Kami Kongsikan Di Bawah Berdasarkan Gaji Dan Pendapatan Anda Setiap Bulan.

Janji temu online plan your appointment at ease online! Semakan status pendaftaran majikan dan pekerja. Jika gaji harian anda sekitar rm100 sehari, anda layak membuat tuntutan sebanyak rm80 sehari dan rm320 selama 4 hari dan begitulah seterusnya.

Tahukah Anda, Anda Boleh Membuat Semakan Secara Online Mengenai Caruman Perkeso Yang Dibuat Oleh Pihak Majikan Setiap Bulan.

1024 x 768 | browser : 2 ways to check socso or perkeso number. Pekeso semak socso number dengan call hotline.

Website Updated On 30 June 2021.

It is stated on the socso faq website that the socso number is malaysia nric number. Is compulsory for any employee contribution record submitted. Media & publications happenings & activities in the epf.