Semak Bil Tnb

Semak Bil Tnb. Okeh untuk mula meyemak hanya perlu… klik semak bil tnb. Hari ini kami akan kongsikan cara semak bil tnb online sebagai panduan anda.

Cara Semak Bil TNB Dan Membuat Bayaran Secara Online iLabur from ilabur.com

Isi maklumat yang terpapar : I) semak melalui portal mytnb a. Jumlah bill semasa termasuk tunggakkan akan dipaparkan.

Sila Hubungi Tnb Careline Di 1300 88 5454 Untuk Semakan Dan Tindakan Selanjutnya.

Berikut pula adalah cara untuk anda buat semakan bil elektrik tnb secara online. Pendaftaran akaun mytnb sebelum dapat semak bil elektrik tnb secara online, pengguna perlu mendaftar akaun baru. Anda boleh akses melalui aplikasi mytnb.

Kemudian, Pergi Ke Bahagian ‘Bill’ Untuk Lihat Bil Dan Sejarah Bayaran.

Program rebat bil elektrik rm40 adalah program khusus kepada kumpulan sasar miskin tegar berdasarkan pendapatan garis kemiskinan (pgk) 2019 selaras dengan hasrat kerajaan untuk mengurangkan beban kewangan rakyat. No akauan ada pada penjuru kanan bil elektrik anda. Boleh check melalui link ini.

Read >>  Semak Maksud Nama Dalam Islam Lelaki

This Email Address Has Been Registered.

Untuk semakan bil, sila log masuk di mytnb dan klik pada information > bill & payments apakah yang perlu saya lakukan sekiranya “mother’s name“ tidak match untuk tujuan penambahan nombor akaun? Berikut adalah cara membuat pembayaran tnb menggunakan aplikasi: Bagi kami tindakan dan tawaran seperti ini tidak cukup.

Check Out The New Yellow Box (Right Top) In Your Tnb Bills, Which Updates You On Your Bill Payment Status Or Information Quickly And Conveniently.

Pihak tnb akan membuat semakan dan pengesahan susulan sebelum meluluskan pemberian rebat bagi pengguna yang layak. Anda boleh log masuk di portal mytnb dan klik pada bahagian information > bill & payments. Telefon atau faks 1300 88 5454 untuk pertanyaan berkaitan akaun dan bil.

Understand Your Bill Payment Status

Masukkan email serta kata laluan anda yang anda tetapkan semasa melakukan pendaftaran. Sila tekan butang ‘pay’ di bahagian dashboard. Understand your bill watch video: