Semak No Kwsp Dan Socso

Semak No Kwsp Dan Socso. 13.02.2019 · berikut dikongsikan cara pengiraan kadar caruman kwsp atau epf dan kadar caruman perkeso (socso) yang terkini bagi tahun 2019. Semakan nombor ahli kwsp melalui epf cmc.

Penyata Caruman Kwsp Borang A from kad-blog.web.app

Semakan nombor ahli kwsp melalui epf cmc. Jika dahulu kita perlu ke pejabat kwsp untuk membuat sebarang semakan atau penyata kwsp tetapi kini anda boleh melihat baki dan penyata hanya dirumah dimana sahaja dan waktu. Buat makluman semua, cara pengiraan kadar caruman kwsp & socso dilakukan berdasarkan jadual yang disediakan oleh kwsp dan, socso itu sendiri.

Semak Kelayakan Semak Kelayakan Anda.

Semak cara dapatkan kwsp dan cetak penyata dan statement di kiosk epf. Jika dahulu kita perlu ke pejabat kwsp untuk membuat sebarang semakan atau penyata kwsp tetapi kini anda boleh melihat baki dan penyata hanya dirumah dimana sahaja dan waktu. Janji temu online plan your appointment at ease online!

Sila Berhubung Terus Di Talian:

Formula pengiraan sebenar kadar caruman kwsp dan socso 2019 untuk pekerja termasuk potongan majikan. Semak no kwsp secara online. Cara semak nombor ahli kwsp melalui epf cmc.

Read >>  Berkhidmat Untuk Negara

Namun Jika Tidak Dinyatakan, Anda Mungkin Boleh Bertanya Dengan Hr Di Syarikat Anda Bekerja.

Tak perlu berbaris di kiosk atau di kaunter dah. Wang dalam kwsp kita selalunya adalah dari wang potongan gaji (kita) + wang. Check nombor socso melalui slip gaji.

Pengiraan Kadar Caruman Jadual Ketiga Rm625000.

Semakan status pendaftaran majikan dan pekerja 13.02.2019 · berikut dikongsikan cara pengiraan kadar caruman kwsp atau epf dan kadar caruman perkeso (socso) yang terkini bagi tahun 2019. Melalui slip gaji,anda juga boleh dapatkan nombor socso.

Kadar Peratusan Bagi Pekerja Ialah Sebanyak 11% Yang Bermaksud 11% Daripada Gaji Akan Ditolak Dan Dicarumkan Dalam Akaun Epf.

Semakan nombor ahli kwsp melalui epf cmc. Check nombor socso melalui talian khidmat pelanggan. (kecuali pada sabtu, ahad, hari kelepasan am persekutuan dan hari kelepasan selangor)