Semakan Urusan Perkhidmatan

Semakan Urusan Perkhidmatan. Senarai semak bagi urusan pengesahan ke dalam perkhidmatan. Portal rasmi suruhanjaya perkhidmatan pendidikan utama.

Semakan Status Urusan Perkhidmatan Urusan ini from teasnoui.blogspot.com

Berikut dikongsikan panduan dan maklumat penting berkaitan dengan epangkat yang merangkumi cara membuat semakan dan link applikasi semakan serta nota penting. A) 1/2012] dan pekeliling perkhidmatan bil. Di dalam laman ini juga disediakan beberapa informasi yang diperlukan dalam urusan permohonan peperiksaan.

Salinan Keputusan Peperiksaan Perkhidmatan Yang Diduduki 5.

Pengurus sumber manusia dan pegawai pengurus sumber manusia hendaklah memaklumkan kelulusan setiap urusan perkhidmatan oleh suruhanjaya kepada pegawai dan merekodkan kelulusan di dalam buku. Kad pengenalan anda (contoh : Senarai semak bagi urusan pengesahan ke dalam perkhidmatan.

Read >>  Revolico Motos

Berikut Dikongsikan Panduan Dan Maklumat Penting Berkaitan Dengan Epangkat Yang Merangkumi Cara Membuat Semakan Dan Link Applikasi Semakan Serta Nota Penting.

Semakan urusan pengesahan dalam perkhidmatan (pdp) no. Borang temujanji pengambilan perintah / penghakiman. Salinan surat kelulusan pengecualian program transformasi minda (jika berkenaan) 6.

731211105455 Atau A2345567) Portal Spp

Contoh surat setuju terima pelantikan (spa.6a) contoh akuan berkanun (spa.6c) contoh borang pemeriksaan kesihatan. Semakan status permohonan spa9 boleh dibuat secara online menerusi laman web spa9. Terdapat 3 modul utama didalam sistem ini iaitu:

Semakan Status Urusan Perkhidmatan Sistem Tawaran Pelantikan Kalkulator Perkhidmatan

A) 1/2012] dan pekeliling perkhidmatan bil. Di dalam laman ini juga disediakan beberapa informasi yang diperlukan dalam urusan permohonan peperiksaan. Semakan tarikh tangguhan / prosiding;

Spa9 Merupakan Sebuah Portal Kerja Kerajaan Bagi Mencari Pekerjaan Kosong Di Sektor Perkhidmatan Awam.

Sekiranya anda ingin membuat pendaftaran pekerjaan melalui borang spa8i, klik pada pautan yang dikongsikan di bawah: Lulus program transformasi minda (ptm) atau Senarai semak urusan kenaikan pangkat.