Sharifah Shahirah Dan Jatt Ali

Sharifah Shahirah Dan Jatt Ali. Pelakon dan penyampai radio suria fm, shiera atau nama penuhnya, sharifah shahirah binti syed abu bakar lebih dikenali sebagai shiera. Perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak permpuan berama aiisya.

Jatt Black Dog Bone Sharifah Shahirah Nak Anak Jadi from trataaxz.blogspot.com

Kini beliau bermastautin di negeri johor bersama isterinya dan 7 kucing kesayangannya. Untuk rekod, jatt atau nama sebenarnya, tahir ali pernah mendirikan rumah tangga bersama kakak sakinah, sharifah shahirah sekitar tahun 1993. Pelakon sharifah shahirah memberitahu mahu menjadikan anaknya, allisya tahir sebagai penyanyi selepas melihat minat mendalam dalam bidang itu.

Pada Tahun 1993, Ketika Baru Bermuia Sebagai Artis Shiera Teiah Mengahwini Jatt,Vokaiis Kumpuian Biack Dog Bone Dari Singapura Yang Jauh Iebih Berusia Daripadanya.

Meskipun hanya pada peringkat diploma, saya berbangga dengan pencapaian allisya yang kini bekerja mengendalikan media sosial di sebuah agensi. Jodoh tidak panjang, pasangan ini berpisah pada tahun 1999. Jatt selepas itu mendirikan rumahtangga bersama wanita singapura bernama norimah zaini.

Read >>  4 Contoh Qada Dan Qadar

Perkongsian Video Dimuat Naik Penyampai Radio Suria Fm Iaitu Sharifah Shahirah Di Laman Instagram Miliknya Yang Memperlihatkan Dia Sedang Berjalan Ke Kereta Menarik Perhatian Netizen.

Malah ada yang turut terhibur dengan aksi spontan pelakon terbabit ketika menonton konsert secara langsung di auditorium. Sharifah sakinah is making headlines once again y’all!. Untuk makluman, sheira yang berkahwin dengan ijoy itu dikurniakan tiga cahaya mata, airell, 12, airra, 9, dan audrra, 7, dan sekali keguguran.

Ini Tuah Dan Rezeki Allisya.

So far, sakinah has yet to publicly address her relationship with her alleged new flame. Perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak permpuan berama aiisya. Allisya, anak sharifah shahirah dan jatt ali nyanyi lagu dance monkey.

Sebelumnya, Sheira Mempunyai Seorang Anak Perempuan Bernama Allisya, 18, Hasil Perkahwinan Pertamanya Bersama Bekas Suami Iaitu Jatt (Black Dog Bone).

Namun shahirah atau lebih mesra dengan panggilan sheira berkata semuanya terpulang kepada anak sulungnya itu. Akhirnya sharifah shahirah buka mulut isu sharifah sakinah bercerai dengan suami. Anak sulung dapat diploma,sharifah shahirah bawa jumpa jatt ali atas permintaan anak nya itu,ini hubungan sharifah shahirah dengan jatt ali yang ramai tak tahu.

Bimbang Dengan Berat Badan Anak Yang Berlebihan, Penyampai Radio, Sharifah Shahirah, 47, Terlintas Hendak Melakukan Pemb.edahan Pintasan Perut Atau Bariatrik S.urgery.

Pernah berkahwin dengan jatt ali, iaitu vokalis kumpulan black dog bone dari singapura dan mempunyai seorang anak perempuan. Sharifah shahirah, penyampai radio suria fm yang lebih mestra dengan panggilan shira itu berkata, sebelum adiknya bercerai, kedua pihak kelu. Sinar viral november 4, 2019