Sijil Anugerah Pelajar Cemerlang

Sijil Anugerah Pelajar Cemerlang. 0930 pagi ketibaan menteri besar. Download as docx pdf txt or read online from scribd.

Contoh Sijil Anugerah Pelajar Cemerlang / Seramai 26 from isbeljessica.blogspot.com

Majlis anugerah cemerlang pelajar bagi tahun 2016, sk (2) petaling jaya pada hari ini akan kita mulakan dengan penyampaian anugerah khas kepada majlis diteruskan lagi dengan penyampaian sijil kepada murid yang telah berjaya mendapat anugerah gangsa dan perak dam program nilam. Sijil anugerah pelajar terbaik majlis graduasi. Anugerah panitia pt3 16 12.

Dengan Bacaan Buku Sebanyak 360 Buah Buku, Dijemput Adik Nur Afina Bt Mohd Nizar Dari Kelas 1 Bestari Untuk Naik Ke Pentas Bagi Menerima Hadiah Pembaca Nilam.

Contextual translation of penyampaian sijil anugerah pelajar cemerlang into english. Check spelling or type a new query. Check spelling or type a new query.

Backdrop Hari Kecemerlangan Pptx Powerpoint.

Namakucella hari anugerah cemerlang 2014 syukur atas semua anugerahnya / check spelling or type a new query. Sempena hari anugerah kecemerlangan 07. 0930 pagi ketibaan menteri besar.

Read >>  Pecah Dan Perintah

Akan Direkodkan Sebagai Pelajar Cemerlang Politeknik.

Bersyukur kita ke hadrat illahi kerana dengan izin kasihnya, kita dapat berkumpul di ruang legar yang bersejarah ini bagi menjayakan majlis anugerah cemerlang dan penyampaian sijil tamat tahun 6 bagi tahun 2017 dengan tema, “murid cemerlang,sekolah gemilang pemangkin transformasi pendidikan negara”. 3.1 memberi peluang untuk murid menikmati suasana menerima anugerah atas kejayaan mereka. Download as docx pdf txt or read online from scribd.

3.0 Objektif Objektif Program Ini Diadakan Adalah Seperti Berikut;

Hadirin yang dihormati, penerima anugerah nilam 2014 yang mencatat bacaan buku paling banyak untuk tahap 1 dan tahap 2 akan menerima sebuah plak, sijil penghargaan dan sebuah basikal. Contoh aturcara majlis hari anugerah kecemerlangan. Analisis keputusan spm 2015 19 14.

Anugerah Mata Pelajaran Terbaik Spm 2015 23 16.

Penerima anugerah pelajar terbaik bagi seisi 2009 ialah wardina binti taruddin dari 6 amanah. 6.1 sijil khas satu sijil khas anugerah pengajar cemerlang peringkat universiti akan diberi kepada pemenang. Akademik contoh sijil anugerah pelajar cemerlang.