Smmg Terkini

Smmg Terkini. Dana hj jasman ni tak tahulah dah lama tak dengar berita tapi kalau dana rop/smmg under tan sri romi lebih 30 ribu org yg join sejak 2010 lagi dan semua sedang menanti utk jadi jutawan. Datuk dr zubir terbongkar dana haji jasman.

Info Terkini Rop Under Dato Romi. Mr Kah Hau Wat On from darstics.blogspot.com

” sesungguhnya seorang hamba bila melaknat seseorang nescaya ***** itu akan. Join facebook to connect with romi othman and others you may know. Ini dia senarai syarikat yang tak mempunyai kelulusan oleh bank negara malaysia (bnm) senarai ni adalah berdasarkan maklumat, aduan dan pertanyaan yang telah diterima oleh pihak bnm.

Siasatan Berterusan Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (Jsjk) Bukit Aman Membawa Kepada Penahanan Pengasas Skim Pelaburan Self Made Millionaire Group (Smmg), Khamis Lalu.

Menurutnya, disebabkan mahu mendapatkan wang segera, dia terpesona dan membuat keputusan untuk melabur rm2,000 dengan harapan bakal mendapat keuntungan lebih rm200 juta. Visit full article here : Gangguan x seberapa sangat, insyallah proses dokumentasi hamp selesai;

Join Facebook To Connect With Romi Othman And Others You May Know.

Dana smmg rop dana romi. Datuk dr zubir terbongkar dana haji jasman. Mr kah hau wat on twitter boleh tonton lihat sendiri majlis makan smmg buat aku kesian kpd mereka yg penat cari duit tapi bagi pada penipu besar ni semua hasil tak.

Read >>  Carta Organisasi Kementerian Pendidikan Malaysia Terkini

Dana Smmg/Rop (Dana Romi) By Sharing Is Caring 26/8/2019, 19:09.

Baik lah ini apa aku dpt tahu/siasat pasal dana haji jasman ke paiman ke lukman pelbagai nama dari ummah ke smmg ke smtg ke harmoni ke rop ke bpip ke lain². Forum untuk membincangkan perihal terkini berkaitan dana haji jasman atau dana putar alam. Ini dia senarai syarikat yang tak mempunyai kelulusan oleh bank negara malaysia (bnm) senarai ni adalah berdasarkan maklumat, aduan dan pertanyaan yang telah diterima oleh pihak bnm.

Facebook Gives People The Power To.

Dana hj jasman ni tak tahulah dah lama tak dengar berita tapi kalau dana rop/smmg under tan sri romi lebih 30 ribu org yg join sejak 2010 lagi dan semua sedang menanti utk jadi jutawan. Lokasi yang tepat untuk berkongsi info terkini dan. Dana smmg rop dana romi page 3.

Mr Kah Hau Wat On Twitter Ada 1 Lg Scam Money Game Ni Lama Juga Diorang Bertahan Aku Pun Tak Tahu Kenapa Polis Sampai Skrg Tak Tangkap Mereka Dana Haji Jasman Aka

View the profiles of people named romi othman. You have just read the article entitled dana rop terkini. Itu taktik terbaru pelaburan 'dana haji jasman' untuk menipu.