Status Anak Sulung Ozlyn Wati

Status Anak Sulung Ozlyn Wati. 18 march 2009 gossip panas 24 comments 1,880 views. Tahniah kami ucapkan kepada si johan dan ozlyn.

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Anak Luar Nikah from ciriciirblog.web.app

Memilih nama yang sangat indah iaitu nur latifah cherdiq hanania, ozlyn mengatakan bahawa sudah tujuh tahun mereka menyimpan nama itu dan kini akhirnya dapat. Itu semua sebenarnya adalah halal sebab diorang dah berkahwin dah pun. Antara drama dibintanginya termasuk parut cinta, urusan hati cik drama queen, encik suami mat salih celup, misteri jenazah, cinta kucing parsi.

Jangan Lupa Follow Kami Di Instagram !

Tags johan raja lawak ozlyn wati. Tahniah kami ucapkan kepada si johan dan ozlyn. Tapi kami rasa anak mereka berdua nie tak cukup bulan rasanya.

Ozlyn Titip Doa Anak Sulung Sambung Belajar Di Ireland, Warganet Hujani Kata Semangat.

Sesuatu yang menggembirakan buat pasangan suami isteri apabila diberitahu bakal menerima ‘orang baru’ dalam keluarga. Setelah tiga minggu melahirkan cahaya mata keenam, ozlyn wati yang merupakan isteri kepada pelawak terkenal, johan akhirnya mengumumkan nama anak perempuan mereka itu di laman instagram. Ozlyn dan johan bersama budak lelaki yang terus menjadi tanda tanya.

Read >>  Kelebihan Perniagaan Dalam Talian

Anak Sulung Johan Dan Ozlyn Dakwaan Dibayar Rm160000 Berlakon Teater.

Baby ni sistem imuniti dorang still lemah wah bijaknya anak sulung johan ozlynn terangkan pasal gempak. Biodata pelakon ozlynn waty isteri johan raja lawak iluminasi. Selepas tiga minggu melahirkan cahaya mata keenam, pelakon, ozlyn wati akhirnya tampil mendedahkan nama puterinya itu dengan nama yang cukup unik lagi indah iaitu nur latifah cherdiq hanania.

Akhirnya Johan Raja Lawak Mengakui Yang Dia Sudah Berkahwin Dengan Ozlyn 5 Tahun Yang Lalu.

Isteri johan iaitu ozlyn wati kuat cemburu dan uqasha mengaku peminat setia johan. Pelakon, ozlynn wati menyifatkan anak sulungnya, ariq telah banyak mengajar dia dan suami untuk sentiasa berusaha menjadi ibu bapa yang terbaik. Menurut ozlyn, dia dan suami yang juga merupakan pelawak serta penyampai radio, johan telah pun bersepakat untuk menamakan anak mereka itu nur latifah cherdiq hanania.

Dilahirkan Di Ampang, Selangor Pada 13 Jun 1984.

18 march 2009 gossip panas 24 comments 1,880 views. Merupakan pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai radio yang mula aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 2007. Anak sulung kepada pasangan selebriti johan dan ozlynn wati, ariq, telah berangkat ke luar negara pada ahad bagi melanjutkan pengajiannya.