Tambah Alamat Cawangan Dalam Ssm

Tambah Alamat Cawangan Dalam Ssm. Nama syarikat yang telah mendapat kelulusan perlu didaftarkan dalam tempoh satu bulan dari tarikh kelulusan nama dikeluarkan dan jika telah didaftarkan maka notis pertukaran nama akan diperolehi. Rujuk alamat pejabat pendaftar wtd dan senarai alamat janm negeri/cawangan di.

Cara Daftar SSM Online (Pendaftaran Perniagaan from www.mysumber.com

Cara tambah alamat cawangan dalam ssm secara online youtube. Nama syarikat yang telah mendapat kelulusan perlu didaftarkan dalam tempoh satu bulan dari tarikh kelulusan nama dikeluarkan dan jika telah didaftarkan maka notis pertukaran nama akan diperolehi. Saat bermain game slot online, tentu ada banyak pemain yang inginkan lebih banyak waktu namun, para pemain perlu paham taktik permainan mesin slot sehingga tidak kalah, seperti di didalam masalah berikut untuk mengatasi itu semua, mari simak 10 cara alami agar mr.

Ssm Tambah Perkhidmatan Ezbiz Online.

Sebagai peniaga juga, manfaat yang anda akan dapat selepas mendaftar ssm adalah dapat membuka akaun semasa di bank. Masukkan maklumat cawangan dan klik “insert/update” 1. Cara tambah alamat cawangan dalam ssm secara online youtube.

Read >>  Alamat Jaim Melaka

Renew Ssm Online E Renew My.

Suruhanjaya syarikat malaysia cawangan kelantan add: Artikel yang anda akan baca ini membincangkan berkenaan cara nak tambah jenis perniagaan ssm secara dalam talian dengan mudah. Panduan lengkap pendaftaran perniagaan di ssm suruhanjaya syarikat malaysia chef hairul hissam.

Cara Daftar Ssm Online Untuk Enterprise Tunggal Ezbiz Ssm.

Tingkat 2, 3 & 4, kota sri mutiara, jalan sultan yahya petra, 15150 kota bharu, kelantan darul naim, malaysia. Terdapat pelbagai jenis perniagaan yang terdapat di dalam dunia. Perubahan perniagaan mestilah didaftarkan dalam masa 30 hari dari tarikh perubahan.

Maklumat Pertukaran Nama Boleh Diperolehi Didalam Seksyen 28 Akta Syarikat 2016 Seperti Dibawah Ini.

Login seperti biasa ke dalam ssm ezbiz online ni. Sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan. Cara daftar renew ssm online dengan mudah.

Seseorang Boleh Menjana Pendapatan Melalui Jualan Sesebuah Produk, Makanan, Ataupun Perhidmatan Servis.

Sila pilih perniagaan dalam senarai ‘select business’. Suruhanjaya syarikat malaysia (ssm) telah menambah perkhidmatan ezbiz online dengan memperkenalkan pendaftaran dan pembaharuan pendaftaran pemilik tunggal atau perkongsian. Ssm adalah sebuah badan berkanun yang mengelolakan perniagaan dan syarikat bagi negara ini yang menawarkan.