Tambah Cawangan Ssm Online

Tambah Cawangan Ssm Online. Setelah anda sudahpun melengkapi pendaftaran akaun anda, anda boleh ikuti cara nak tambah jenis perniagaan ssm seperti di bawah: Fungsinya adalah untuk mengaktifkan daftar pengguna anda atau dalam kata lain adalah untuk membolehkan ssm melakukan pengesahan maklumat diri anda.

Borang Ssm Tambah Cawangan from kj123jk5.blogspot.com

Cawangan pulak ada di seluruh negara. Street address address line 2 city state / province / region zip / postal code. Panduan permohonan nama perniagaan daftarsyarikat biz.

0 Of 1500 Max Characters.

Dekat pejabat pos tak boleh ye! Yang kedua, boleh daftar secara online melalui ezbiz.ssm.com.my Retail sale of food products, electrical installation and wholesale of clothing)*.

Ssm Tambah Perkhidmatan Ezbiz Online.

Renew ssm online e renew my. Street address address line 2 city state / province / region zip / postal code. Buat pengetahuan semua, para peniaga yang lesen perniagaannya telah tamat tempoh boleh melakukan urusan pembaharuan lesen ssm secara atas talian menerusi sistem yang disediakan.

Sila Rujuk Panduan Perubahan Maklumat Perniagaan Siapa Yang Boleh Memaklumkan Perubahan?

Yang pertama, anda perlu pergi ke kaunter di cawangan ssm. Perniagaan berdaftar yang belum tamat tempoh perakuan. Panduan lengkap pendaftaran perniagaan di ssm suruhanjaya syarikat malaysia chef hairul hissam.

Read >>  Cara Bayar Cukai Tanah Online

This Is An Alternative To Over The Counter Transactions.

Anda tidak perlu menghadiri diri ke pejabat ssm atau kaunter untuk menjalankan urusan. Oh ya, kalau yang lebih suka berurusan secara manual dan tak nak buat ikut cara renew ssm online ni, tak ada masalah. Atas talian di ezbiz online.

Cara Tambah Alamat Cawangan Dalam Ssm Secara Online Youtube.

Hanya perniagaan yang beroperasi di malaysia barat (semenanjung malaysia dan wilayah persekutuan) boleh didaftarkan di bawah app 1956. Untuk mendaftar perniagaan anda dengan ssm, ada dua cara. Cara kemaskini maklumat perniagaan guna ezbiz.