Tengku Iman Afzan Kahwin

Tengku Iman Afzan Kahwin. Pasangan diraja ym tengku puteri iman afzan abdullah dan ym tengku abu bakar ahmad bin tengku arif bendahara tengku abdullah telah melangsungkan perkahwinan pada 4 ogos tahun lalu. Tengku ampuan hajah afzan rahimahallah binti almarhum tengku panglima perang tengku muhammad (jawi:

Tengku Iman Abdullah Kahwin Cantik & Bijak, Kenali from dmekyrh.blogspot.com

Tengku puteri iman afzan, daughter of the king of malaysia. Puteri ini nyatanya dilahirkan cantik, dengan raut wajah menawan semula jadi, justeru hanya dengan sedikit sentuhan, sudah cukup membuatkan ym tengku iman menyerlah di hari bahagianya. Perkahwinan anak julia rais ym tengku iman.

Hasil Perkahwinan Julia Rais Dengan Tengku Abdullah, Beliau Telah Dikurniakan 3 Orang Cahaya Mata Iaitu Tengku Puteri Iman Afzan, Tengku Puteri Ada Sumber Mengatakan, Kehidupan Julia Rais Dikawal Ketat Selepas Menjadi Sebahagian Kerabat Diraja.

Sumber instagram tengku puteri iman. Dan kini tengku puteri iman afzan sedang menghitung hari menanti detik kelahiran anakanda sulung. “ to all the incredibly beautiful and strong mummies out there, i know that.

Perkahwinan Anak Julia Rais Ym Tengku Iman.

Pasangan diraja ym tengku puteri iman afzan abdullah dan ym tengku abu bakar ahmad bin tengku arif bendahara tengku abdullah telah melangsungkan perkahwinan pada 4 ogos tahun lalu. Puteri ini nyatanya dilahirkan cantik, dengan raut wajah menawan semula jadi, justeru hanya dengan sedikit sentuhan, sudah cukup membuatkan ym tengku iman menyerlah di hari bahagianya. تڠكو امڤوان حاجه افزن بنت المرحوم تڠكو ڤڠليما ڤراڠ تڠكو محمد;

Read >>  Pengarah Hospital Tengku Ampuan Rahimah

Kini, Kecantikannya Itu Diwarisi Oleh Anaknya, Tengku Iman Afzan Yang Hari Ini Telah Selamat Diijabkabulkan Bersama Pilihan Hatinya.

Yang dimaksudkan adalah yang mulia tengku puteri iman afzan, 26 yang telah disatukan dengan pasangan pilihannya, yang mulia tengku abu bakar ahmad bin tengku arif bendahara tengku abdullah , 32 pada 24 ogos yang lalu.pasangan diraja itu selamat dinikahkan oleh tengku abdullah sendiri dalam sebuah majlis. Untuk rekod, tengku puteri iman afzan telah melangsungkan perkahwinan bersama tengku abu bakar ahmad yang juga kerabat pahang pada 4 ogos 2018. Tengku ampuan hajah afzan rahimahallah binti almarhum tengku panglima perang tengku muhammad (jawi:

Tengku Puteri Iman Afzan Menyemat Riben Hijau Ke Dada Ayahanda Sebagai Simbolik Sokongan Hari Kesihatan Mental Sedunia Pada September Lalu.

Hampir setahun lalu menyaksikan majlis perkahwinan pasangan diraja tengku puteri iman afzan dan pasangannya yang mulia tengku abu bakar ahmad bin tengku arif bendahara tengku abdullah yang dilangsungkan penuh beradat dan gilang gemilang. The king’s eldest daughter, tengku puteri iman afzan sultan abdullah, said she looked forward to a rewarding year at the united nations. Tengku puteri iman afzan, daughter of the king of malaysia.

@Imanabdullah/Instagram Tengku Puteri Iman Afzan Is A Distinctly Millennial Royal Reimagining What The Job Means In The Digital Age.

Dalam satu kenyaatan media oleh rid3300, tengku puteri iman afzan yang bertindak sebagai penaung diraja akan aktif mempromosikan kesihatan mental sekaligus pimpinan dan kebijaksanaan baginda memainkan. Tengku ahmad ismail mu’adzam shah (diputerakan 11 september 2000) merupakan tengku panglima muda. Apatah lagi dengan sentuhan emas jurusolek terkenal, najeeb azami.