Tukang Urut Lu Gua

Tukang Urut Lu Gua. Memang dah lama ada niat untuk pergi jumpa haji man gua buat alignment tulang sejak lengan dan sendi tangan kanan rasa sengal bila buat pergerakan kuat. Tidak kira anda berjumpa doktor, tukang urut, bomoh tulang, tabib cina, hanya duduk di rumah atau bertapa di gua, ia akan tetap bercantum.

we will help each other aib aib si tukang Join Bareng from tutorftjona.blogspot.com

Saya dan keluarga baru balik berurut di rumah haji lu. Ini malam sangat terasa dingin sekali, karena tadi pagi sampai sore hari hujan tak ada berhenti. Kepada golongan lelaki yang ingin kan khidmat urutan dan rawatan tradisional urat saraf seluruh badan untuk.

Saya Daftar Haji Dibilang Investasi Saja, Kalian Biadab!

Dia merupakan seorang tukang urut berbangsa cina melayu yang membahasakan dirinya sebagai gua. Ahli terapi urut akan menggunakan pengikis logam, tanduk lembu, atau pengikis kayu di bahagian belakang. Org bagi gelaran nama dia haji lu gua.

Read >>  Mcd Ampang Point

The Latest Tweets From @Eskaoddinary

Dia merupakan seorang tukang urut atau lebih tepat lagi tukang betulkan kedudukan tulang dan sendi pada seluruh anggota badan. Kaki anak saya yang ada masalah. Ini malam sangat terasa dingin sekali, karena tadi pagi sampai sore hari hujan tak ada berhenti.

Admin July 1, 2019 0.

Bang irwan dan kak lydia sedang berkunjung ke semarang bersama dengan sari dan wendy, acara pernikahan keluarga. Dia merupakan seorang tukang urut berbangsa cina melayu yang membahasakan dirinya sebagai guabila dia panggil orang lain akan digunakan gantinama lu. Memang dah lama ada niat untuk pergi jumpa haji man gua buat alignment tulang sejak lengan dan sendi tangan kanan rasa sengal bila buat pergerakan kuat.

Semacam Isyarat Yang Berbunyi, “Bro, Anjirr.

Semasa menerima gua sha, anda berbaring di atas katil urut. Tukang urut lejen haji lu gua,jelebu saya dah masuk kali ke 3 kesini.,. Kata muthu ayahnya dulu lumpuh selepas kemalangan.

Setelah Berurut Sebanyak 4 Kali Dengan Hj Lu Gua, Kini Ayahnya Sudah Boleh Menunggang Motorsikal.

Ikhmal_ok, latape, john nawi and 1 other person. ← newer post older post → home. Bininya cakep bener nih tukang bakso!” gua hanya tersenyum dan sesekali menghentikan colekan udjo.