Zoey Rahman Kahwin

Zoey Rahman Kahwin. Kelahiran besut, terengganu pada 3 januari 1985. Biodata zoey rahman | sudah lama tidak melihat wajah aktor bernama zoey rahman ini di kaca televisyen.

Dituduh ambil vaksin di PPV khas OKU, Zoey Rahman hanya from www.mstar.com.my

Zoey atau mohd hairey azhar abd rahman, 32, bagaimanapun berkata dia sudah lali dengan tanggapan tersebut kerana ia bukan kali pertama dia mendengar tentang perkara itu. Ia selepas ada peminat yang menyarankan supaya zoey dan zarina berkahwin kerana suka melihat keserasian dan kemesraan mereka. Mengakui sedang berkawan rapat dengan pelakon baharu shakira stephen, zoey rahman juga tidak menolak jika wanita itu adalah jodohnya.

Mereka Juga Mendoakan Hubungan Selebriti Itu Dan Zoey Rahman Dapat Diteruskan Serta Kekal Ke Fasa Yang Lebih Serius.

Lahir 3 januari 1985) merupakan pelakon, pengacara dan model malaysia.beliau memulakan kerjaya hiburan pada 2005 sebagai model dan seterusnya menjadi pengacara pada 2006 menerusi gerak geri gasing.sebagai pelakon, zoey telah membintangi beberapa drama tv termasuk bong (2009), friday i'm in love (2012) dan. Bukan penghalang untuk berjaya hal ini samalah seperti kisah inspirasi daripada pengasas noir health & beauty, puan eriyca baiduri yang bergelar jutawan hasil. Budiey friday, 27 october, 2017, 6:10 pm 9.8k views.

Read >>  Hana Elite Kahwin Abang Sasha

Bagaimanapun Zoey Atau Nama Sebenarnya Mohd Hairey Abdul Rahman, 37, Tidak Mahu Meletakkan Harapan Terlalu Tinggi Dan.

Hasil usaha pelakon zoey rahman berhempas pulas menjalankan perniagaan produk kosmetik dan penjagaan kulit miliknya, mika series berbalas apabila dia berjaya menghadiahkan sebuah unit kondominium di cheras, kuala lumpur yang berharga rm500,000 kepada kedua ibu bapanya, azizah ibrahim, 63, dan abd. Biodata zoey rahman | sudah lama tidak melihat wajah aktor bernama zoey rahman ini di kaca televisyen. Bagaimanapun zoey atau nama sebenarnya mohd hairey abdul rahman, 37, tidak mahu meletakkan harapan terlalu tinggi dan hanya berserah kepada ketentuan takdir.

Semoga Cepat2 Kahwin Anju & Zoey.

Bergiat dalam bidang seni sebagai seorang pelakon, model, pengacara dan usahawan sejak tahun 2006. Lepas putus dengan zarina anjoulie, zoey rahman nak kahwin dengan shakira stephen Zoey rahman menangis depan ibu.

Jelasnya, Mereka Kembali Berhubung Sejak.

Zoey rahman dikatakan sedang hangat bercinta dengan zarina anjoulie wow! Zoey rahman kini rapat dengan shakira stephen setelah tiada jodoh dengan zarina anjoulie. Pasangan pelakon zoey rahman dan zarina anjoulie dilihat semakin terbuka bercakap mengenai hubungan yang terjalin antara mereka.

6 April 2022, 1:45 Pm.

Meskipun begitu, zoey berkata, dia belum memikirkan untuk ke fasa seterusnya kerana banyak perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum bergelar sebagai suami. Antara drama televisyen dibintanginya seperti bong (musim 1),tuan rumah pembantu rumah, anakku diva, mat rukun, cik sempurna dan madam e. Bagaimanapun zoey atau nama sebenarnya mohd hairey abdul rahman, 37, tidak mahu meletakkan harapan terlalu tinggi dan hanya berserah kepada ketentuan takdir.